top of page

Klubsko prvenstvo s piknikom

Petra Stojan, 19.06.2020

 

Člani OK Komenda so nedeljo, 6. 6. 2021, izkoristili za odličen tekmovalni trening v Podutiku. Tokrat so se lahko pomerili v dveh disciplinah - v orientacijskem teku in v orientaciji z gorskimi kolesi (MTBO). Po tekmovalnem delu je sledil še klubski piknik na prijetni lokaciji Piknik As.


Klubsko prvenstvo OK Komenda je tokrat potekalo na Klobuku v Podutiku. Udeleženci so se preizkusili v običajni orientaciji, zatem pa so se lahko pomerili še v MTBO-orientaciji. Ker na kolesu vse poteka hitreje kot pri teku, je potrebna še dodatna pozornost. Orientacija z gorskimi kolesi je za marsikoga nova disciplina, a člani in članice OK Komenda vseh starosti so tudi v tej disciplini pokazali orientacijsko znanje in spretnost na kolesih.

Po tekmovalnem delu so se zbrali na odlični lokaciji Piknik As, kjer je sledil klubski piknik. Dišalo je po žaru in sladicah. Tisti, ki jim je ostalo še nekaj energije, pa so se povezali še v igri odbojke. Vmes so bili okronani še novi klubski prvaki, z malo pozornostjo pa se je spomnilo tudi na člane, ki so to sezono uspešno pridobili trenersko licenco.

Na pikniku je bil organiziran tudi prvi klubski sejem rabljene orientacijske opreme s sporočilom - oprema, ki je nekomu premajhna, je lahko v veliko veselje nekomu, ki jo potrebuje.


Vremenska napoved za nedeljo je bila slaba, a dež ni ustavil OK Komenda. Tudi tokrat je bila sreča na strani pogumnih, saj je tekmovalce le občasno spremljal rahel dež, posijalo pa je tudi sonce. Na klubskem tekmovanju je bilo moč videti same nasmejane in zadovoljne obraze udeležencev – in to na koncu tudi največ šteje.
コメント


bottom of page