top of page
REDNI OBČNI ZBOR, KJER SE SREČAMO VSE GENERACIJE

V petek, 25. januarja 2019, smo se člani Orientacijskega kluba Komenda sestali v sejni sobi na Glavarjevi cesti 104 na rednem občnem zboru kluba. Zbralo se nas je kar 41 članov, od najmlajših, pa do najstarejših orientacistov.

Pri pregled poročil je bilo lepo videti, kako predstavitvi dela kluba z zanimanjem sledijo tudi naši mladi orientacisti. Večino načrtovanih aktivnosti smo izvedli in sprejetih sklepov IO OK Komenda smo izpolnili. Čeprav redno spremljamo uspehe naših članov, se vsi strinjamo, da je lepo pregledati uspehe preteklega leta, ki jih je na pregleden in slikovit način strnila Monika Ravnikar.

Sledile so volitve članov v organe društva za novo dveletno mandatno obdobje. Izvolili smo novo vodstvo - predsednico kluba Ireno Hacin Kölner, podpredsednico in blagajničarko Romano Zupan ter tajnico Moniko Ravnikar. Izvolili smo tudi nadzorni odbor v sestavi Petra Paradiž, Alenka Vuga Seljak in Timotej Šuc ter predstavnike disciplinske komisije Simona Kurinčič, Špelo Bogataj in Tino Močnik. Imenovali smo člane izvršnega odbora OK Komenda.

 

Pregledali smo tudi delovni program OK Komenda do leta 2020, kjer smo skupaj preleteli tekme, ki se jih bomo udeležili ter tabore in treninge, ki jih načrtujemo. Pohvaljeni so bili vsi člani OK Komenda za dobre rezultate v pretekli sezoni. Ker sta dva naša člana – Matic Blaž (največji uspeh v SLO-O zgodovini na JWOC-u) in Katja Babič (najboljša ženska uvrstitev na EYOC-u v SLO-O zgodovini) s svojimi lanskoletnimi uspehi postavila mejnik v razvoju slovenske orientacije, smo jima podelili nagrado »KT100 za leto 2018«. Oba sta za uspehe požela čestitke in aplavz članov, prejela pa sta tudi zelo uporabno darilo za njune treninge.

 

Za prijetno vzdušje sta poskrbeli Brina Kölner in Neža Trunk, ki sta se preizkusili kot novinarki. Mladincem, trenerjem in vodstvu kluba sta postavili nekaj zanimivih vprašanj. Tako smo udeleženci lahko izvedeli kdo jih je za orientacijo navdušil, kdo so njihovi vzorniki, kakšen teren jim ustreza. Domov smo šli zadovoljni in nasmejani, medtem, ko so tri mladinke Karin Pust, Tina Kern in Nika Ravnikar ter Matic Blaž nadaljevali z delom, saj so šli še v klubske prostore pripravit karte in vse potrebno za tekmo zimske lige v Vodicah.

 

Orientacijski klub Komenda

bottom of page