top of page
POKAL TREH DEŽEL - DREI REGIONEN POKAL - TROFEO TRE REGIONI

31.03.2019

Od 29.03. do 31.3. smo v Sloveniji prvič gostili Tekmovanje treh dežel. To je regionalno tekmovanje v orientacijskem teku na katerem sodelujejo tekmovalci dežel Slovenije, Avstrijske Koroške in Furlanije - Julijske krajine.

 

Ker je izpeljava takšnega projekta precejšen organizacijski zalogaj, smo se tekmovanja lotili skupaj v sodelovanju s Škofjeloškim orientacijskim klubom. Tekmovanje je skupaj s treningi potekalo v okolici Komende in Škofje Loke.

Naši tekmovalci so bili zopet izvrstni! Tokrat so slovenski tekmovalci prvič osvojili prehodni pokal, ki bo krasil naše prostore do tekmovanja naslednje leto, ko ga bo gostila Avstrijska Koroška.

Deležni smo bili lepih pohval za izpeljavo tekmovanja. Dogodek smo postavili na višji nivo in z dobrim delom v prihodnje bi lahko tekmovanje za Pokal treh dežel preraslo v vidnejše tekmovanje v naši okolici. Obenem pa nam je služilo tudi izredno lepo pomladansko vreme. Vikend je bil popoln.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim pri organizaciji projekta in tekmovalcem za udeležbo! Brez vas nam ne bi tako dobro uspelo. 

arhiv dogodkov

OK Komenda, Orientacijski klub Komenda, Orienteering, Atletika Komenda, Atletski klub, Šport v Komendi

bottom of page